Om oss

Fyra generationer av hantverk

Guldsmedsbutiken på Långgatan i Bollnäs har funnits ända sedan 1877.  1914 fick den sitt namn, S Petersson Guld & Ur som lever kvar än idag – likaså gör passionen för hantverket. År 2007 Tog Tobias Petersson över och han driver guldsmedsbutiken idag.

 

Bollnäs äldsta och nyaste guldsmedsbutik

I vår butik hittar du smycken, ur, accessoarer och gåvor från noga utvalda varumärken. Vi erbjuder smycken från bland annat Anna & Deià, Lily and Rose, Sif Jakobs och Drakenberg Sjölin. Välkommen in så hjälper vår kunniga personal dig.

 

Minnen för livet

Är du på jakt efter något unikt? Låt oss tillverka ditt drömsmycke precis så som du vill ha det. Våra guldsmedsmästare hjälper dig genom hela processen – allt ifrån idé och design till materialval och tillverkning. Tillsammans skapar vi minnen för livet.

Alla smycken som är tillverkade av oss på S Petersson Guld & Ur bär en stämpel som bevis på att de är tillverkade av oss och som ett bevis på ett äkta hantverk. Vår stämpel har varit den samma i över 100 år.

 

Övriga tjänster – S Petersson Guld & Ur

På S Petersson Guld & Ur erbjuder vi omarbetning. Omarbetning är perfekt för arvegods som du vill ska leva vidare eller om du har smycken som är slitna och inte värda att laga. Har din kedja gått sönder, eller behöver ditt pärlhalsband träs om? Inga problem, vi erbjuder även reparationer.  Vi hjälper dig återställa dina smycken till nyskick. Välkommen in så berättar vi mer om vad vi kan göra.

 

Är du intresserad av att veta mer, kika gärna på vår hemsida: guldsmedpetersson.se

 

Öppettider:

Måndag – fredag: 10.00 – 18.00

Lördag: 10.00 – 15.00

Söndag/helgdag: Stängt

 

Våra Kreationer

Vi skapar minnen för livet – med högsta hantverkskvalitet.

Guldsmed som omarbetat en ring

Gör om dina guldsmycken

Läs mer
Sälja guld? Lämna in hos din lokala guldsmed

Sälj ditt guld

Läs mer
C.Hafner guldtackor

Köp guld som investering

Läs mer
Återvunnet guld - Vi värnar om miljö och mänskliga rättigheter

Återvunnet guld

Läs mer
mörkt vatten med guld

Om Guldalliansen

Läs mer
kontakta guldalliansen

Kontakta oss

Läs mer