Om oss

Nordic Spectra – Vi förstärker livets stora händelser med hjälp av betydelsefulla smycken.

Nordic Spectra drivs av tredje generationens guldsmeder vilket för med sig över 100 års samlad yrkeserfarenhet inom guldsmedsyrkets alla delar. Oavsett om du vänder dig till oss i ett ärende gällande reparation, omarbetning eller nytillverkning, kan du förvänta dig vårt fulla engagemang.

Vår ateljé och butik ligger vackert belägen i hjärtat av Nyköping. Här kan du möta våra smyckesrådgivare och guldsmeder i en rymlig och vacker lokal med en omfattande utställning av smycken och juveler. Dels från vår egen produktion men även ett stort urval smycken från våra utvalda varumärken.

Reparationer – Vi brinner för återbruk och hållbart guldsmide och rekommenderar alltid våra kunder att reparera sitt trasiga smycke i första hand.

Omarbetning – Har du ett smycke som av någon anledning inte används? Låt oss omarbeta och anpassa detta smycke så att det passar ditt behov och din stil. Antingen genom mindre justeringar eller genom att smälta ned smycket och tillverka något helt nytt efter ert önskemål.

Nytillverkning – Ett smycke är den ultimata symbolen för att uttrycka uppskattning, kärlek och trohet. Låt smycket vara en påminnelse för en viktig händelse i livet och på så sätt låta minnet leva i generationer. En av våra stora passioner är att skapa smycken för livets stora händelser såsom vigsel och förlovning, dop, examen, födelsedagar och jubileum. Vänd dig till oss för en personlig vägledning till ditt drömsmycke.

Noggrant utvalt sortiment – Hos oss kan du uppleva ett stort sortiment av unika smycken från vår egen produktion men även ett noggrant urval av smycken från etablerade, omtyckta varumärken som Efva Attling och Georg Jensen. Vi sätter stort värde i att leverera en högkvalitativ upplevelse både gällande process och produkt – oavsett prisklass.

Besök oss gärna på www.nordicspectra.se för mer information samt kontaktuppgifter.

 

Öppettider:

Måndag – Fredag: 11.00 – 17.00

Lördag: 11.00 – 15.00

 

Våra Kreationer

Våra guldsmeder skapar vackra och handtillverkade smycken för alla tillfällen. Vårt mål är att förstärka livets stora händelser och skapa oförglömliga minnen med hjälp av betydelsefulla smycken.

Guldsmed som omarbetat en ring

Gör om dina guldsmycken

Läs mer
Sälja guld? Lämna in hos din lokala guldsmed

Sälj ditt guld

Läs mer
C.Hafner guldtackor

Köp guld som investering

Läs mer
Återvunnet guld - Vi värnar om miljö och mänskliga rättigheter

Återvunnet guld

Läs mer
mörkt vatten med guld

Om Guldalliansen

Läs mer
kontakta guldalliansen

Kontakta oss

Läs mer