Om oss

Kim Färm Guldsmide är en liten butik och smedja i centrala Karlskrona. Vi erbjuder egen- och lokalproducerade smycken, samt några noga utvalda varumärken. I lager hittar du smycken från bland annat varumärkena Catwalk Jewellery, Collection Ruesch och Guldbolaget.

Vi hjälper dig som kund att hitta det rätta smycket eller så hjälper vi dig att tillverka ditt eget smycke.

 

Guldsmedsverkstaden

Välkommen in till vår verkstad. Här kan vi hjälpa dig med precis vad du önskar och behöver. Vi har en mindre egen kollektion av färdiga smycken – skapade i egen design eller i nära samarbete med lokala formgivare.

Har du en egen idé på ett smycke du vill göra? Då kan vi förverkliga det åt dig! Ska ni gifta er och vill ha en personlig prägel på era ringar – inga problem, vi hjälper er.

Vi kan även hjälpa er omarbeta ett gammalt smycke till något nytt, samt hjälpa till med justering av ringstorlek och mer där till.

 

Kim Färm Guldsmide

Här arbetar guldsmed Kim Färm som har lång erfarenhet ifrån guldsmedsbranschen. Han har arbetat hos flera andra smeder där han har skaffat sig värdefull erfarenhet. Kim Färm har även tidigare ägt en egen butik i Ronneby i många år innan han i mars 2017 bestämde sig för att söka nya utsikter i Karlskrona.

 

Läs gärna mer på vår hemsida: kimfarm.se

 

Välkommen till oss

Har du frågor eller önskemål gällande smycken? Då är du välkommen att ringa oss eller besöka oss i butiken på Borgmästaregatan 22, så hjälper vi dig.

 

Öppettider: 

‍Måndag – Fredag: 10.00 – 17.00

Lördag: 10.00 – 14.00

 

 

Våra Kreationer

Vi tillverkar smycken efter dina önskemål – precis som du önskar och behöver.

 

Guldsmed som omarbetat en ring

Gör om dina guldsmycken

Läs mer
Sälja guld? Lämna in hos din lokala guldsmed

Sälj ditt guld

Läs mer
C.Hafner guldtackor

Köp guld som investering

Läs mer
Återvunnet guld - Vi värnar om miljö och mänskliga rättigheter

Återvunnet guld

Läs mer
mörkt vatten med guld

Om Guldalliansen

Läs mer
kontakta guldalliansen

Kontakta oss

Läs mer