Om oss

Juvelerare David Harper designar och tillverkar exklusiva smycken och juveler i både guld och platina med ädelstenar. För livets alla tillfällen. Engelskfödde David W Harper har en gedigen guldsmedsutbildning i London och har skapat designade smycken i mer än 40 år.

 

Stort utbud av vackra smycken

Vi har ett stort utbud av vackra smycken i butiken. Allt från vackra hängsmycken, örhängen, vapenringar, enstensringar, alliansringar, förlovningsringar och vigselringar. Vi designar och tillverkar smycken i vår butik och ateljé på Drottninggatan 83 i Stockholm.

Vi använder rödguld, roséguld, gult guld, vitt guld, platina, palladium. Vi utför omarbetning av gamla smycken som kan smältas ner och göras om till nya. Med den senaste tillgängliga teknologin som lasersvets och punktsvets, reparerar vi alla sorters smycken, även antika smycken och vi utför alla typer av steninfattningar på plats. Om din sten är trasig eller sliten kan vi slipa om den. Vi utför både maskingravyrer, gravyr och vapengravyr för hand. Omträdning av pärlcollierer. 

Som kvalificerad värderingsman utför David värderingar av smycken. Allriskförsäkringen inkluderas vid varje försäljning, allt för din trygghet.

 

Välkommen in i butiken och låt dig inspireras när guldsmeden skapar unika och fashionabla smycken som glöder av kundens personlighet!

 

Läs mer på vår hemsida: Davidharper.se

 

Vi har öppet:

Tisdag – Fredag: 12.00 – 17.00

Lördag: 11.00 – 15.00

 

Våra Kreationer

Harper Design erbjuder många vackra smycken. Här hittar du allt från vackra hängsmycken, örhängen, förlovning- och vigselringar och mycket mer.

 

Guldsmed som omarbetat en ring

Gör om dina guldsmycken

Läs mer
Sälja guld? Lämna in hos din lokala guldsmed

Sälj ditt guld

Läs mer
C.Hafner guldtackor

Köp guld som investering

Läs mer
Återvunnet guld - Vi värnar om miljö och mänskliga rättigheter

Återvunnet guld

Läs mer
mörkt vatten med guld

Om Guldalliansen

Läs mer
kontakta guldalliansen

Kontakta oss

Läs mer