Om oss

En modern guldsmed med hantverket som ryggrad! 

Redan som barn så var guldsmedsverkstaden en del av mitt liv, det var där jag nyfiket följde min far och farfars arbete som guldsmeder. Idag så är jag själv guldsmedsmästare och arbetar sida vid sida med min far. Guldsmedsyrket har funnits i vår familj ända så långt tillbaka som 1806 och kunskapen har förts vidare från generation till generation.

 

Min målsättning är att skapa smycken som både är vackra och tål att användas

En röd tråd för mina smycken inom Jewellery by Jenny är kvalité vilket är av största vikt när ett smycke inte enbart ska vara vackert utan även tåla det slitage som exempelvis en vigselring eller förlovningsring som används dagligen utsätts för.

Att arbeta med återvunna ädelmetaller är för mig en självklarhet och ett sätt att ge tillbaka till naturen som ger oss möjligheten att arbeta med ädla metaller och stenar. Det ger mig också möjligheten att erbjuda er närproducerat Svenskt hantverk med minsta möjliga påverkan på vår miljö. 

 

Jag utför även omarbetningar av äldre smycken och reparationer

I vår verkstad tillverkas förlovningsringar och vigselringar men även andra typer av smycken. Jag arbetar i alla ädelmetaller så som vitguld, rödguld, roséguld, platina och palladium.

Förutom diamanter så arbetar jag med en mängd olika vackra ädelstenar i alla tänkbara färger. Min kunskap om ädelstenar och som guldsmedsmästare gör att jag kan guida er i valet av material och ädelstenar utifrån det smycke Ni tänkt er.

Att hela tiden få nya utmaningar gör att jag som guldsmed ständigt utvecklas. Att inte ha en fast kollektion med smycken gör det roligare både för mig, mitt varumärke Jewellery by Jenny och för er som kund!

Genom att använda både ny teknik så som CAD och det traditionella hantverket så skapar jag smycken utifrån mina kunders önskemål. Under bokade besök och så ritas förslag upp utifrån önskemål samt budget. En konsultation tar normalt 1-2 timmar och under denna tid går jag grundligt igenom era tankar och önskemål.

 

Se mer på min hemsida: förlovningsring.se

 

Tillsammans får vi chansen att skapa något personligt och unikt! 

Varmt välkomna att höra av er vid frågor eller tidsbokning.

Vi tar emot bokade besök alla dagar i veckan mellan 9.00-21.00.

 

Våra Kreationer

Jag skapar smycken som både är vackra och som tål att användas.

Guldsmed som omarbetat en ring

Gör om dina guldsmycken

Läs mer
Sälja guld? Lämna in hos din lokala guldsmed

Sälj ditt guld

Läs mer
C.Hafner guldtackor

Köp guld som investering

Läs mer
Återvunnet guld - Vi värnar om miljö och mänskliga rättigheter

Återvunnet guld

Läs mer
mörkt vatten med guld

Om Guldalliansen

Läs mer
kontakta guldalliansen

Kontakta oss

Läs mer