Om oss

På vår smedja i centrala Göteborg är vi tre guldsmeder Malin, Lina och Martina. Hos oss bokar du en tid för konsultation när du behöver hjälp med dina smycken.

 

Vill du träffa en guldsmed?!

Guldsmedjan Ag/Au Design värderar, reparerar och tillverkar nya smycken, ja allt som en traditionell guldsmed alltid har gjort. Till och med så traditionella att vi handtillverkar allt på beställning. Du kan också köpa handgjorda smycken i vår butik där varje smycke finns i endast ett exemplar. Självklart kan du ta med gamla smycken och omarbeta dem till något nytt, detta gäller både ädelstenar och guld. Du kan hämta inspiration och även se vad vi har tillverkat för tidigare kunder på både Facebook och Instagram. Du får alltid ett kostnadsförslag vid konsultation och du kan även komma med en budget så ger vi dig olika alternativ.

 

Design efter ädelstenen

Vår passion är att tillverka personliga smycken och till vår hjälp har vi olika ädelstenar. Eftersom det är så individuella kan man alltid designa något personligt runt en ädelsten. Vi har Safirer, Rubiner, Turmaliner, Granater, Beryller med flera att visa när du kommer till oss.

 

Kolla in vår hemsida och facebook för mer inspiration: agaudesign.se

 

Våra Kreationer

Hos Guldsmedjan Ag/Au Design hittar ni unika, handgjorda smycken.

Guldsmed som omarbetat en ring

Gör om dina guldsmycken

Läs mer
Sälja guld? Lämna in hos din lokala guldsmed

Sälj ditt guld

Läs mer
C.Hafner guldtackor

Köp guld som investering

Läs mer
Återvunnet guld - Vi värnar om miljö och mänskliga rättigheter

Återvunnet guld

Läs mer
mörkt vatten med guld

Om Guldalliansen

Läs mer
kontakta guldalliansen

Kontakta oss

Läs mer