Om oss

Guldsmed Björn Nilsson – hos oss har du alltid möjligheten att designa ditt eget smycke. I vår verkstad i Kristianstad har vi egen tillverkning av smycken så som ringar, hängsmycken, örhängen och armband. Välkommen in till oss för att diskutera idéer och ta fram en modell med våra guldsmeder. Vi tillverkar sedan smycket efter just dina önskemål.

 

Här skapas minnen

Hos Guldsmed Björn Nilsson skapar vi smycken med kärlek och smycken som håller i generationer. Vi arbetar i rödguld, vitguld, roséguld, palladium, silver och platina. Diamanterna vi använder är av den höga kvalitén Top Wesselton VVS, vilket ger en väldigt fin lyster!

Vid köp av smycken tillverkade i vår verkstad, medföljer alltid en smyckesförsäkring som vi bjuder på i 6 månader och certifikat på de diamanter som vi säljer från storlek 0,40ct och uppåt. Hos oss ingår även den invändiga gravyren om ni köper vigsel- eller förlovningsringar och ni har alltid fri puts på de ringar som vi har tillverkat.

 

Låt dig inspireras

Välkommen in till vår butik för inspiration. I butiken finns alltid ett lager med färdiga smycken som kan ge dig som kund inspiration och idéer. Du har även en möjlighet att prova de olika modellerna i processen att ta fram just ditt drömsmycke!

 

Vill du veta mer, besök gärna vår hemsida: gbon.se

 

Öppettider:

Måndag – Fredag: 10.00 – 18.00

Lördag: 10.00 – 15.00

Söndag: Stängt

 

Våra Kreationer

Med kärlek skapar vi egentillverkade smycken efter just ditt önskemål.

Guldsmed som omarbetat en ring

Gör om dina guldsmycken

Läs mer
Sälja guld? Lämna in hos din lokala guldsmed

Sälj ditt guld

Läs mer
C.Hafner guldtackor

Köp guld som investering

Läs mer
Återvunnet guld - Vi värnar om miljö och mänskliga rättigheter

Återvunnet guld

Läs mer
mörkt vatten med guld

Om Guldalliansen

Läs mer
kontakta guldalliansen

Kontakta oss

Läs mer