Om oss

Välkommen till oss på Guldbutiken Tre smeder om du som kund vill ha det där lilla extra. Hos oss kan du känna dig trygg med vår expertis inom både fashion och guldarbeten.

Vi jobbar med nytillverkningar, omarbeten, specialsmält och reparationer. Vill du specialdesigna och komma fram till ditt drömsmycke så finns vi här för dig med råd och tips.

I över 20 år har butiken funnits i Cityhuset, Eskilstuna och har sedan 2017 drivits av Emma Persson, barnbarn till tidigare ägare och guldsmeder Arle Grönkvist och Ingrid Grönkvist Rudling.

 

Butiken med fokus på lyx, kvalitet och hållbarhet

Sedan start har butiken fokuserat på lyx, kvalitet och hållbarhet. Vi handplockar vårt sortiment noggrant för att ha ett brett utbud för både ung och gammal, kvinna, man, vågad eller diskret.

Sett till varumärken är våra storsäljare Efva Attling, Thomas Sabo, Edblad och Caroline Svedbom. Även många nya designers och småmärken kan ni hitta hos oss då vi är måna om det lilla formatet och det blandade sortimentet.

 

Vi hjälper dig med din design

När det kommer till nytillverkningar så är vi väldigt måna om att låta kunden vara delaktig i alla steg från början till slut. Vi är tydliga och kunniga har en rad olika hantverkare vi samarbetar med för att just kundens arbete ska hamna i rätt händer. Vill man ha en design ritat i CAD eller handsmitt så erbjuder vi bägge. Vi har även smeder som trär pärlor och stenar.

Värderingar till bodelning och försäkringsbolag är något vi också hanterar.

 

Alltså, vi har en liten men innehållsrik butik där vi brukar säga: ”Den som inte hittar något hos oss?” Välkomna till oss på Tre smeder för ett toppköp, beställning, konsultation eller bara en trevlig pratstund. Vi finns här för er alla!

 

Intresserad av att veta mer, besök gärna vår hemsida: tresmeder.se

// Emma med personal!

 

Öppettider:

Vardagar: 10.00 – 18.00

Lördagar: 11.00 – 15.00

Söndagar: Stängt

 

Våra Kreationer

Vi hjälper dig gärna att skapa specialdesignade smycken.

 

Guldsmed som omarbetat en ring

Gör om dina guldsmycken

Läs mer
Sälja guld? Lämna in hos din lokala guldsmed

Sälj ditt guld

Läs mer
C.Hafner guldtackor

Köp guld som investering

Läs mer
Återvunnet guld - Vi värnar om miljö och mänskliga rättigheter

Återvunnet guld

Läs mer
mörkt vatten med guld

Om Guldalliansen

Läs mer
kontakta guldalliansen

Kontakta oss

Läs mer