Om oss

Greens Guld – Din guldsmed sedan 1884.

Hos oss på Greens Guld hittar du smycken för alla tillfällen. Välkommen in så hjälper vi dig hitta smycken till vardag, fest och vigsel/förlovning. Vi har även ett brett sortiment av presenter till födelsedagar, dop, konfirmation och studenten/ examen.

Vi vill erbjuda dig ett sortiment av varumärken som är noga utvalda med känsla och finess, tillverkat med gedigen hantverkarkunskap och hög kvalitet. Några av varumärkena vi erbjuder är Thomas Sabo, Drakenberg Sjölin, Lily & Rose, Efva Attling Skultuna m.fl.

 

Egen guldsmedsverkstad

Vi har en egen verkstad och ateljé med egen guldsmed och snabb service. Här har våra guldsmeder utfört hantverk i över 130 år. I ateljén skapar vår smyckedesigner och guldsmed Molly Åkerstedt smycken. Här är kreativiteten alltid hög!

Vi erbjuder reparationer, omarbetningar och nyproduktion. Har du gammalt arvegods eller trasiga smycken liggandes i byrålådan? Då kan du antingen sälja eller omarbeta dem hos oss. På så sätt får dina smycken nytt liv! Välkommen in till oss så tittar vi närmare på vad vi kan erbjuda.

 

Greens guld skapar unika smycken

Söker du efter ett unikt smycke som känns precis som du? Välkommen i på Storgatan 22 i Örnsköldsvik så hjälper vi dig! Vi kan hjälpa dig med hela designen eller skapa smycken utifrån din egen skiss. På vår hemsida kan du se exempel på smycken som vi skapat – låt dig inspireras!

 

Är du intresserad av att veta mer, besök gärna vår hemsida: greensguld.se

 

Öppettider:

Måndag – Fredag: 10.00 – 18.00
Lördag: 10.00 – 15.00

 

Våra Kreationer

Alla våra smycken är tillverkade med känsla, finess, och gedigen hantverkarkunskap i vår egen verkstad. Våra smycken är av allra högsta kvalitet.

Guldsmed som omarbetat en ring

Gör om dina guldsmycken

Läs mer
Sälja guld? Lämna in hos din lokala guldsmed

Sälj ditt guld

Läs mer
C.Hafner guldtackor

Köp guld som investering

Läs mer
Återvunnet guld - Vi värnar om miljö och mänskliga rättigheter

Återvunnet guld

Läs mer
mörkt vatten med guld

Om Guldalliansen

Läs mer
kontakta guldalliansen

Kontakta oss

Läs mer