Om oss

På guldsmedsverkstaden Falk Studio tillverkar vi personliga minnen!

Jag kan hjälpa er med omarbetningar, reparationer och självklart med design och tillverkning av nya smycken. Vi hjälper er gärna att skapa nya unika smycken efter just era önskemål. Välkommen in så hjälper vi er!

Alla våra vigsel- och förlovningsringar smids för hand och även stenarna infattas för hand. Vi erbjuder även att gravera era ringar för hand, vilket ger en mer beständig och vacker gravyr. Något utöver det vanliga! Ett gediget hantverk – från början till slut!

Har du gamla smycken som du inte använder? Då kan du sälja ditt guld till oss. Välkommen in för en kostnadsfri värdering i samband med försäljning till dagsaktuella marknadspriser!

 

Återvunnet guld hos Falk Studio

På Falk Studio arbetar vi endast med återvunnet guld. Det kan antingen vara kundens eget guld, eller guld som kommer från vår leverantör, NSG. Vi kan även garantera att alla våra diamanter är konfliktfria och kommer från leverantörer som erbjuder legitima diamanter.

 

Om du vill veta mer, besök gärna min hemsida: falkstudio.se

 

Öppettider:

Onsdag – Fredag 10.00 – 18.00

Lunchstängt 13.00 – 14.00

 

Våra Kreationer

Vi skapar personliga minnen – som håller för livet.

Alla våra egna smycken är tillverkade för hand, stenarna är infattade för hand och vi erbjuder även att gravera era förlovnings- och vigselringar för hand. Ett gediget hantverk – från början till slut.

 

Guldsmed som omarbetat en ring

Gör om dina guldsmycken

Läs mer
Sälja guld? Lämna in hos din lokala guldsmed

Sälj ditt guld

Läs mer
C.Hafner guldtackor

Köp guld som investering

Läs mer
Återvunnet guld - Vi värnar om miljö och mänskliga rättigheter

Återvunnet guld

Läs mer
mörkt vatten med guld

Om Guldalliansen

Läs mer
kontakta guldalliansen

Kontakta oss

Läs mer