Om oss

Elmblads Guld är en etablerad juvelerarbutik med över 100 år i branschen och med endast två ägarfamiljer sedan starten på 1920-talet. Hos Elmblads eftersträvar vi alltid ett brett sortiment, god kvalitet, kunskap och gediget hantverk. I vår egen guldsmedsateljé designar och tillverkar vi smycken efter kundens önskemål.

Vi är specialister på förlovnings- och vigselringar och vår mycket kunniga personal står för kunskap, personlig service samt engagemang.

 

Elmblads Guld verkstad

I vår ateljé kan vi hjälpa till med reparationer, omarbetningar och nytillverkningar. Tillsammans med våra erfarna guldsmeder kan ni specialtillverka smycken efter dina egna önskemål och design.

Vi kan laga allt från tunna kedjor, ringar, örhängen till hängsmycken i guld och silver. Vi är specialister på att storleksändra förlovnings- och vigselringar. Dina smycken är i trygga händer när du lämnar in dem till oss.

Vill du göra om dina gamla smycken? Då kan vi hjälpa dig. Tillsammans hittar vi den perfekta designen just för dig.

 

Övriga arbeten

Vi kan även hjälpa dig med arbeten som omträdning av pärlcollier, gravyr och korpus. Vi utför all slags gravyr på t.ex. ringar, dopskedar och pokaler.

 

Behöver du få dina smycken värderade?

Hos oss har vi en oberoende värderingsman förordnad av Sveriges Handelskamrar. Vi utför värderingsintyg för försäkringsbolag, bouppteckningar samt för förlorade smycken.

 

Läs gärna mer på vår hemsida: elmbladsguld.se

 

Öppettider: 

Måndag – Fredag: 10.00 – 18.00

Lördag: 10.30 – 16.00

 

Våra Kreationer

Med vår erfarna guldsmed kan du specialtillverka smycken efter egna önskemål och design. Vi är specialister på förlovnings- och vigselringar!

Guldsmed som omarbetat en ring

Gör om dina guldsmycken

Läs mer
Sälja guld? Lämna in hos din lokala guldsmed

Sälj ditt guld

Läs mer
C.Hafner guldtackor

Köp guld som investering

Läs mer
Återvunnet guld - Vi värnar om miljö och mänskliga rättigheter

Återvunnet guld

Läs mer
mörkt vatten med guld

Om Guldalliansen

Läs mer
kontakta guldalliansen

Kontakta oss

Läs mer