Om oss

Dick’s Guld & Silver är ett familjeägt företag som ligger mitt i Visby. Vi har egen smedja i butiken och erbjuder med mångårig erfarenhet allt inom smyckestillverkning, gravyr och reparationer. Vår specialitet är personliga och unika smycken och vi brinner lite extra för vigsel och förlovningsringar som vi tillverkar från grunden. Vi satsar på genuint hantverk och med över 60 år av gemensamt kunnande så kan vi ta fram exakt det kunden efterfrågar. I samråd med dig som kund så tillverkar vi i silver eller guld, sätter stenar och graverar, allt utan mellanhänder och direkt i smedjan i Visby.

Vi älskar vår ö och märker att andra också gör det så vi har även en handgjord kollektion där Gotland med all sin skönhet står i fokus. Vi kan även anpassa kollektionen för just dig, vill du lägga till något eller dra bort något? Inga problem – vi ordnar det!

 

Personlig service i fokus

Vi vill att ett besök hos Dick’s Guld & Silver skall kännas speciellt och med fokus på just dig som kund, att bestämma vilket smycke man vill bära oavsett tillfälle är en process som vi gärna hjälper till med och därför är personlig service av största vikt för oss. Du som kund skall känna att vi är med dig hela vägen och att ingenting är omöjligt. Endast fantasin sätter gränsen!

 

Vill du veta mer, besök gärna vår hemsida: dicksguld.se

 

Öppettider:

Vardagar: 10.00 – 18.00

Lördagar: 10.00 – 14.00

Söndagar: Stängt

 

Våra Kreationer

Vår specialitet är personliga och unika smycken.

Guldsmed som omarbetat en ring

Gör om dina guldsmycken

Läs mer
Sälja guld? Lämna in hos din lokala guldsmed

Sälj ditt guld

Läs mer
C.Hafner guldtackor

Köp guld som investering

Läs mer
Återvunnet guld - Vi värnar om miljö och mänskliga rättigheter

Återvunnet guld

Läs mer
mörkt vatten med guld

Om Guldalliansen

Läs mer
kontakta guldalliansen

Kontakta oss

Läs mer