Om oss

Kom in och besök vår upplevelsebutik Ateljé 15. Vi älskar mötet med människor. Därför har vi skapat en miljö där man ska trivas, inspireras och känna sig välkommen.

Smycken har i alla tider väckt många känslor och vi använder smycken för att visa samhörighet och visa kärlek. Ett av de största ögonblicken i livet är när man förklarar sin kärlek till varandra genom att växla löften. På fingret bär man sedan en påminnelse av det ögonblicket. Ringen blir också en symbol för den kärlek man lovat varandra. Vi tillverkar unika förlovnings- och vigselringar som förkroppsligar er unika relation och som, liksom kärleken, håller livet ut.

Tillsammans har vi över 45års yrkesvana och älskar att skapa unika smycken utifrån varje kunds specifika önskemål.

 

Kvalité i både arbete och material

Kvalité i både arbetet och materialen är väldigt viktigt för oss. Vi använder oss enbart av återvunnet guld. Återvunnet guld är det guld som redan finns i omlopp. Inget guld av det vi använder är nybrutet. Vi omarbetar även kundens eget guld i största möjliga utsträckning.

Alla diamanter går genom Kimberlyprocessen och pärlorna vi använder är odlade hållbart. Kimberlyprocessen är det styrorgan som bildades när man såg att många diamanter finansierade krig runt om i världen. Så kallade ”Blodsdiamanter”. Att både människan och naturen inte ska fara illa av vår produktion ligger oss varmt om hjärtat. Även det lilla är viktigt så våra askar och presentpapper är ekologiska. Då vi inspireras mycket av naturen o dess skönhet är det viktigt för oss att lämna så små avtryck som vi bara kan. 

Att få skapa smycken där vi ”väver in” kundens minnen är mycket givande. När sedan första reaktionen, när smycket visas, blir att tårarna faller på kunden är MAGISKT!

 

Vill du veta mer, besök gärna vår hemsida: atelje15.se  

 

Öppettider:

Måndag – Fredag: 10.00 – 18.00

Lördag: 10.00 – 14.00

 

Välkommen!

Våra Kreationer

Vi vill att våra smycken ska väcka känslor och visa samhörighet och kärlek. Därför tillverkar vi unika förlovnings- och vigselringar som, liksom kärleken, håller livet ut. 

Guldsmed som omarbetat en ring

Gör om dina guldsmycken

Läs mer
Sälja guld? Lämna in hos din lokala guldsmed

Sälj ditt guld

Läs mer
C.Hafner guldtackor

Köp guld som investering

Läs mer
Återvunnet guld - Vi värnar om miljö och mänskliga rättigheter

Återvunnet guld

Läs mer
mörkt vatten med guld

Om Guldalliansen

Läs mer
kontakta guldalliansen

Kontakta oss

Läs mer