Om oss

Med lång erfarenhet och ett hantverk som gått i arv kommer Gunilla Lantz kunskap och fantasirikedom väl till pass. Hos Smederna Lantz möts traditionellt och ”experimentellt”. Hennes design och inspiration är hämtad från såväl djur som av maskindelar och arkitektur. De unika MC-smyckena som bensintankar, kugghjul och strålkastare har fått en hel del uppmärksamhet och blivit populära presenter.

 

Design och guldsmide när det är som allra bäst

Varje dag kommer det in kunder som vill köpa nytt, ha hjälp med att omarbeta gamla smycken eller har något smycke som behöver repareras. Du är själv med och bestämmer. Här får man tips gällande skötsel, form och design man själv aldrig tänkt på. Guldsmedsmästarna Gunilla och Peter hjälper till att ta fram skisser och förslag, inget jobb är för stort eller för litet. Ofta har kunden en grundidé som den vill ha hjälp att utveckla och kunden kan följa arbetet med beställningen från skiss till färdigt drömsmycke.

 

Gedigen erfarenhet

Emellan sig har Gunilla och Peter sammanlagt 80 år erfarenhet att luta sig mot, något som borgar för genomtänkt och hållbar design. De arbetar enbart med återvunnet guld för miljön och ser gärna att kundens gamla oanvända smycken ingår i det kretsloppet.

Minst en gång om året ställer Gunilla ut nya smyckekollektioner så se gärna till att ni står på deras mailinglista så ni inte missar den vernissagen. På den visas både enklare silversmycken och exklusiva diamantsmycken.

För mer information, besök gärna vår hemsida: smedernalantz.se

 

Öppettider:

Tisdag – Fredag: 10.00 – 18.00

Lördag: 11.00 – 15.00 (lördagsstängt juni-aug)

 

Välkommen att kontakta oss på Smederna Lantz i formuläret nedan!

 

Våra Kreationer

Vi erbjuder både traditionella och experimentella smycken.

Guldsmed som omarbetat en ring

Gör om dina guldsmycken

Läs mer
Sälja guld? Lämna in hos din lokala guldsmed

Sälj ditt guld

Läs mer
C.Hafner guldtackor

Köp guld som investering

Läs mer
Återvunnet guld - Vi värnar om miljö och mänskliga rättigheter

Återvunnet guld

Läs mer
mörkt vatten med guld

Om Guldalliansen

Läs mer
kontakta guldalliansen

Kontakta oss

Läs mer