Om oss

I hjärtat av Malmö nära de gamla kvarteren hittar ni smyckesbutiken MK Juvel. Vi erbjuder allt ifrån förlovning- och vigselringar till modesmycken. Välkommen in till oss och låt dig bli inspirerad!

 

Malmös, kanske trendigaste, juvelbutik

Vi är sedan start ett litet familjeägt företag. År 2002 fick vi chansen att bli en del av den redan etablerade klockbutiken på Södergatan 11 som ägdes av Inge Lundberg. Ett år senare fick vi chansen att överta butiken och med en kvinna i spetsen öppnades smyckesbutiken MK Juvel.

Vi fokuserar främst på juveler och vackra smycken. Vårt mål är att alltid ge bäst service till alla kunder och det har resulterat i att vi idag har en trogen kundkrets.

 

Designa din drömring

Vårt stora glädjeämne är ringar förlovning- och vigselringar! Du är välkommen in till oss på MK Juvel när du vill designa din drömring! Vi bidrar med lång erfarenhet och kunskap och hjälper dig genom varje steg, allt ifrån utformning till materialval och val av stenar.

 

Reparation, omarbetning och pärlträdning

Vi utför reparationer av smycken och kan därmed hjälpa dig att återskapa smycken som slitits, gått sönder eller tappat stenar. På MK Juvel erbjuder även pärlomträdning. Vi anser att pärlhalsband är tidlösa smycken och ett perfekt smycke att låta gå vidare i generationer. Pärlsilket kan med tiden blir slitet och smutsigt och behöver därför träs om med jämna mellanrum.

Är du istället sugen på att omarbeta ditt gamla smycke till ett nytt så är det inga problem – vi hjälper dig. Har du ett udda par örhängen eller en för liten ring? Vi hjälper dig att utifrån din idé utarbeta en design och skapa ett nytt smycke som du får glädje av.

Du är välkommen in till oss på konsultation och rådgivning – vi erbjuder alltid ett gratis kostnadsförslag.

 

Läs gärna mer på vår hemsida: mkjuvel.se

 

Öppettider:

Måndag – fredag: 11.00 – 18.00

Lördag: 11.00 – 15.00

 

Våra Kreationer

Vårt fokus är juveler och vackra smycken.

Guldsmed som omarbetat en ring

Gör om dina guldsmycken

Läs mer
Sälja guld? Lämna in hos din lokala guldsmed

Sälj ditt guld

Läs mer
C.Hafner guldtackor

Köp guld som investering

Läs mer
Återvunnet guld - Vi värnar om miljö och mänskliga rättigheter

Återvunnet guld

Läs mer
mörkt vatten med guld

Om Guldalliansen

Läs mer
kontakta guldalliansen

Kontakta oss

Läs mer