Om oss

Guldshop Höganäs är en fristående Butikskedja i Höganäs. Vi erbjuder ett stort sortiment av smycken och klockor. Guldshop är även importör, grossist samt detaljist och hjälper andra smyckestillverkare över hela landet.

Vi är 3:e generationens guldsmeder där vår chefsdesigner/guldsmed Mikael Gibrand hälsar er välkommen. Tusentals vackra smycken kommer från vår verkstad. Allt från egentillverkade smycken till smycken från ledande tillverkare och designers från hela världen. Vi designar bl.a sedan 2007 årets hjärta, en succé som varje år kommer i ny skepnad, GIBRAND DESIGN.

Guldshop startades 1963 med import/grossistverksamhet, men redan 1928 startade Mikael Gibrands morfar egen guldsmedsaffär. 1976 dök den 1:a guldsmedsbutiken upp med namnet Guldshop på Kullagatan i Helsingborg .1989 Startade vi Huvudbutiken i Höganäs då vi tog över efter Olle Åmans (Åmans Guld startade 1932).

Varje år reser vi runt på internationella mässor i vår bransch för att hitta det där lilla extra som kan förgylla din vardag! Varmt välkommen till en av våra kvalitétsbutiker!

 

Vackert utformade smycken hos Guldshop Höganäs

Att hitta rätt smycken handlar minst lika mycket om att finna en skicklig guldsmed. Guldshop Höganäs är din dedikerade leverantör och tillverkare av guld, silver och övriga metaller för speciella tillfällen. Hos oss hittar ni vackra vigselringar och förlovningsringar samt snygga ringar att bära till vardags.

I vår webbshop finns allt för alla, i det material och den utformning ni önskar! Skapa den perfekta stämningen i samband med förlovning eller vigsel. Guldshop har guldsmeder som gör allt för att just er dag skall bli extra speciell. Vi erbjuder vackert och unikt utformade smycken för rätt pris som ger en härlig stämning.

 

Hantverk med gammal tradition

I vår verkstad i Höganäs jobbar 3 guldsmeder för högtryck och hantverksskickligheten är stor! Allt för att kunna erbjuda dig som kund så vackra smycken som möjligt! Vi ställer höga krav på kvalitétstänkande, kunskap och erfarenhet. Vi gör alltifrån nytillverkning, reparationer, omarbetning och design av nya smycken.

 

Läs gärna mer på vår hemsida: guldshop.com

 

Öppettider:

Måndag – Fredag: 10.00 – 18.00

Lördag: 10.00 – 14.00

 

Våra Kreationer

Vi erbjuder vackert och unikt utformade smycken. Hos oss är hantverksskickligheten är stor! Guldshop kan hjälpa dig med alltifrån nytillverkning, reparationer, omarbetning och design av nya smycken.

Guldsmed som omarbetat en ring

Gör om dina guldsmycken

Läs mer
Sälja guld? Lämna in hos din lokala guldsmed

Sälj ditt guld

Läs mer
C.Hafner guldtackor

Köp guld som investering

Läs mer
Återvunnet guld - Vi värnar om miljö och mänskliga rättigheter

Återvunnet guld

Läs mer
mörkt vatten med guld

Om Guldalliansen

Läs mer
kontakta guldalliansen

Kontakta oss

Läs mer