Om oss

Välkommen till Ateljé KEG!

Hos KEG ska Du i lugn och ro välja ut Ditt smycke eller present. Vi hjälper dig att skapa dem mest kärleksladdade smyckena som du kommer att bära i ditt liv. I vår ateljé formger ger vi och tillverkar unika smycken samt skapar gärna efter kundens önskemål. Vi omarbetar och ger nytt liv till gamla smycken som inte längre används. Välkommen!

 

Ateljé KEG historia

Ateljé KEG startades 2004  av Karin Elisabeth Gustavsson i Jönköping efter att ha varit verksam i branschen sedan 1988. Guldsmedsyrket var ingen självklarhet för Karin men intresset växte fram under tonåren och 1984 kunde hon titulera sig som guldsmed. Idag är hon en väletablerad guldsmed och smyckesdesigner. Med hennes egen stil och finish har hon inspirerat och satt flertal trender, vilket driver och inspirerar henne till att fortsätta att skapa och hitta nya sätt och tekniker inom yrket.

 

Vigsel- och förlovningsringar

Hos Ateljé KEG kan du själv förverkliga dina drömmar och idéer. Du är varmt välkommen att ta med egna skisser och bilder eller finn inspiration i vår ateljé. Oavsett vad du vill göra hjälper vi dig mer än gärna att välja material, färg och design.

 

När gammalt guld blir nya smycken

Vi omarbetar gamla smycken i vår verkstad och har du smycken liggandes hemma som du inte använder, kan vi hjälpa dig att ge dem ett nytt liv. Gör om dina smycken till någonting du verkligen använder!

 

Ateljén

Du finner vår ateljé på Smedjegatan, vid korsningen Lantmätargränd i Jönköping. Du är välkommen att besöka oss och välja bland diamanter, ädelstenar, pärlor och ädelmetaller.

 

Öppettider:

Måndag: Öppet för tidsbokning

Tisdag-Fredag: 11.00 – 18.00

Lördag: 11.00 – 14.00

 

Våra Kreationer

Vi formger och tillverkar unika smycken och designar efter kundens önskemål!

Guldsmed som omarbetat en ring

Gör om dina guldsmycken

Läs mer
Sälja guld? Lämna in hos din lokala guldsmed

Sälj ditt guld

Läs mer
C.Hafner guldtackor

Köp guld som investering

Läs mer
Återvunnet guld - Vi värnar om miljö och mänskliga rättigheter

Återvunnet guld

Läs mer
mörkt vatten med guld

Om Guldalliansen

Läs mer
kontakta guldalliansen

Kontakta oss

Läs mer